• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Lampard elhagyja a Chelseat!  Lampard ügynöke megerősítette, hogy a Chelsea nem ajánl új szerződést neki.

  A 34 éves játékos 10 gólra van attól, hogy a Chelsea legjobb góllövője legyen, nem tudhatja azt,hogyan alakul a jövője, de a Manchester United, a Lazio, és az LA Galaxy is érdeklődik iránta.
  Lampard ügynöke, Steve Kutner szerint az angol válogatott játékosnak a decemberi klub VB-n mondták meg, hogy a nyáron nem kap új szerződést.
  ” A Chelsea vezetői Japánban mondták Franknak, majd később megerősítették az Everton elleni győzelem után is azt, hogy nem ajánlanak neki új szerződést, miután a mostani a szezon végén lejár,” mondta Kutner a Daily Mirrornak.
  ” Nem változott semmi sem azóta.
  ” Frank el kell ezt fogadja, és mindent meg kell tegyen azért, hogy a lehető legtöbb sikert érje el a Chelseavel a szezon végéig, annak a klubnak a színeiben, amelyet szeret.”
  Lampard csak epizód szerepet kap ebben a szezonban, sérülései miatt is, de így is a 7. gólját lőtte ebben a szezonban, amikor 11-esből betalált a Southampton elleni 5-1es győzelem alkalmával, amivel harmadik a házi góllövőlistán, Fernando Torres és Juan Mata után.
  Most már szabadon igazolható lesz, és előszerződést köthet bármelyik csapattal, de a Goal.com szerint a középpályás már elutasított egy 3 éves szerződést az Evertontól.

  Forrás: www.soccerway.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: