• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Hughes: “Robinhóra ráfért a pihenés”



    A Manchester City menedzsere, Mark Hughes elmagyarázta, Robinho miért nem kezdőként kapott lehetőséget a Fulham elleni meccsen.

    RobinhoStephen Ireland góljának köszönhetően a a félidőben még a manchesteriek vezettek, de később a londoniak fordítani tudtak.

    A második játékrészben Clint Dempsey egyenlített, majd a Cityt is megjárt Dickson Etuhu vezetéshez juttatta Roy Hodgson csapatát.

    A 63. percben ugyan pályára lépett a Real Madridtól szerződtetett Robinho, de a Fulham nem hátrált meg és Dempsey második góljával kialakította a 3-1-es végeredményt.

    A Man City szurkolói hangot adtak nemtetszésüknek, mikor Hughes lecserélte Valerij Bozsinovot, de nem Robinhót, hanem Ched Evanst hozta be helyette. A walesi szakember megpróbálta megmagyarázni, miért hagyta sokáig a kispadon a 32,5 millió fontos vételt.

    “Az emberek sok mindent mondanak, pedig én csak megpróbálok odafigyelni a játékosaimra” – mondta Hughes.

    “Mindegyikükről pontosan tudom, hogy milyen erőállapotban van. Robinho nagyon jól játszik, főleg, hogy ez az első szezonja, de rengeteget dolgozik a pályán, ezért úgy gondoltam, pihenésre van szüksége.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: