• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Hughes: “Robinhóra ráfért a pihenés”  A Manchester City menedzsere, Mark Hughes elmagyarázta, Robinho miért nem kezdőként kapott lehetőséget a Fulham elleni meccsen.

  RobinhoStephen Ireland góljának köszönhetően a a félidőben még a manchesteriek vezettek, de később a londoniak fordítani tudtak.

  A második játékrészben Clint Dempsey egyenlített, majd a Cityt is megjárt Dickson Etuhu vezetéshez juttatta Roy Hodgson csapatát.

  A 63. percben ugyan pályára lépett a Real Madridtól szerződtetett Robinho, de a Fulham nem hátrált meg és Dempsey második góljával kialakította a 3-1-es végeredményt.

  A Man City szurkolói hangot adtak nemtetszésüknek, mikor Hughes lecserélte Valerij Bozsinovot, de nem Robinhót, hanem Ched Evanst hozta be helyette. A walesi szakember megpróbálta megmagyarázni, miért hagyta sokáig a kispadon a 32,5 millió fontos vételt.

  “Az emberek sok mindent mondanak, pedig én csak megpróbálok odafigyelni a játékosaimra” – mondta Hughes.

  “Mindegyikükről pontosan tudom, hogy milyen erőállapotban van. Robinho nagyon jól játszik, főleg, hogy ez az első szezonja, de rengeteget dolgozik a pályán, ezért úgy gondoltam, pihenésre van szüksége.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: