• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Hull leigazolta Kilbane-t  A Hull City ismeretlen összeg ellenében leigazolta Kevin Kilbane-t a Wigan Athletictől. A szélső két és fél éves szerződést írt alá a KC Stadiumban.

  Kevin KilbaneA 31 éves ír válogatott játékos ma írta alá kontraktusát a Tigriseknél, miután átesett az orvosi vizsgálatokon.

  Kilbane, aki az évek alatt egyre lejjebb csúszott a Wigan ranglétráján, már szombaton, az Arsenal elleni meccsen bemutatkozhat új csapatában.

  A szélső a Hull első januári igazolása, de ezzel valószínűleg még nem fejezték be, hiszen Phil Brown tovább szeretné erősíteni a keretet.

  A korábbi Everton-játékos, aki balhátvédként is képes pályára épni, tapasztalatával is sokat segíthet majd a frissen feljutott gárdának.

  Kilbane 2006-ban igazolt a Laticshez, ahol 84 alkalommal lépett pályára és két gólt szerzett, de ebben a szezonban nem tudott állandó helyet szerezni magának a kezdőben. Ennek ellenére azt állítja, nem haraggal távozik a JJB Stadiumból.

  “Szeretnék mindenkinek köszönetet mondani a Wigannél. Nagyon élveztek az ott töltött időt, mindenképpen azt kell mondanom, hogy a klub a lehető legjobb irányba halad. Szeretnék mindent megköszönni a szurkolóknak is, akik mindig jók voltak hozzám.” – mondta Kilbane.

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: