• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A Hull leigazolta Kilbane-t



    A Hull City ismeretlen összeg ellenében leigazolta Kevin Kilbane-t a Wigan Athletictől. A szélső két és fél éves szerződést írt alá a KC Stadiumban.

    Kevin KilbaneA 31 éves ír válogatott játékos ma írta alá kontraktusát a Tigriseknél, miután átesett az orvosi vizsgálatokon.

    Kilbane, aki az évek alatt egyre lejjebb csúszott a Wigan ranglétráján, már szombaton, az Arsenal elleni meccsen bemutatkozhat új csapatában.

    A szélső a Hull első januári igazolása, de ezzel valószínűleg még nem fejezték be, hiszen Phil Brown tovább szeretné erősíteni a keretet.

    A korábbi Everton-játékos, aki balhátvédként is képes pályára épni, tapasztalatával is sokat segíthet majd a frissen feljutott gárdának.

    Kilbane 2006-ban igazolt a Laticshez, ahol 84 alkalommal lépett pályára és két gólt szerzett, de ebben a szezonban nem tudott állandó helyet szerezni magának a kezdőben. Ennek ellenére azt állítja, nem haraggal távozik a JJB Stadiumból.

    “Szeretnék mindenkinek köszönetet mondani a Wigannél. Nagyon élveztek az ott töltött időt, mindenképpen azt kell mondanom, hogy a klub a lehető legjobb irányba halad. Szeretnék mindent megköszönni a szurkolóknak is, akik mindig jók voltak hozzám.” – mondta Kilbane.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: