• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Mido a Wiganhez igazolhat



    A Middlesbrough csatára, Mido elmondta, hogy talán talán távozik a Riverside Stadiumból, mivel a Wigan Athletic érdeklődik iránta.

    A Boro tavaly nyáron 6 millió fontot fizetett a Tottenham Hotspurnek az egyiptomiért, a Wigan már akkor is szerette volna megszerezni.

    A támadó remekül mutatkozott be új csapatában, hiszen első két meccsén két gólt szerzett, de utána lesérült, így egész szezonban csak tíz alkalommal volt kezdő.

    A korábbi Roma-játékos ismét remek formában van, ezt bizonyította is, amikor csereként beállva győztes gólt szerzett a Spurs ellen a Premier Liga első fordulójában.

    A 25 éves játékosnak azonban meg kell küzdenie a csapatba kerülésért, hiszen jelenleg Tuncay és Afonso Alves is előtte áll a ranglétrán.

    “Tudok róla, hogy a Wigan szeretne leigazolni, de még nem tettek ajánlatot a Middlesbrough-nak.” – mondta Mido a FilGoalnak.

    “A Wigan mestere, Steve Bruce tiszteli a képességeimet. Akkor is megpróbált leigazolni, mikor még a Birminghamet irányította, most ismét érdeklődik irántam.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: