• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Alves a Benficához igazolhat



    A hírek szerint a portugál óriás Benfica van a legelőnyösebb helyzetben a Middlesbrough csatáráért, Afonso Alvesért folytatott versenyfutásban.

    Afonso AlvesÚgy tűnik, a brazil támadó nyáron mindenképp távozik a Riverside Stadiumból, még akkor is, ha csapata megmenekül a kieséstől.

    A klubrekordnak számító összegért leigazolt Alves nem tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket, 40 bajnoki meccsen mindössze tíz gólt szerzett.

    A 28 éves játékos Svédországban és Hollandiában is számolatlanul lőtte a gólokat, így annak idején a Boro mellett rengeteg másik csapat próbálta leigazolni.

    Közülük az AZ Alkmaar, a Saturn, a Werder Bremen, a Galatasaray és a CSZKA Moszkva továbbta is az érdeklődők között van, de a hírek szerint a Benficának van a legtöbb esélye a megszerzésére.

    “A Benfica valóban komolyan érdeklődik az ügyfelem iránt és egyeztetések is folynak a csapatok között, de egyezség még nincs” – mondta Alves ügynöke, Wagner Augusto.

    “A Benficának rengeteg szurkolója van és nagyszerű infrastruktúrával rendelkezik, melyik játékos ne menne szívesen egy ilyen csapathoz?”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: