• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Moses az FA Kupára koncentrál!  A Chelsea támadó, Victor Moses szerint ha megnyernék az FA Kupát, az sikeressé tenné a szezonjukat.
  A kékek 19 pontra vannak a MU mögött, és kiestek már a BL-ből, valamint a Ligakupából is.
  A Middlesbrought 2-0ra győzték le,így az FA Kupa negyeddöntőjében vannak, és Moses kiemelte azt, hogy milyen fontos lenne az, ha a csapat megnyerné a trófeát.
  “Az FA Kupa fontos lesz számunkra, mert már kiestünk pár sorozatból idén, de ez nagyon fontos nekünk,” mondta a hivatalos weboldalnak.
  A 21 éves játékos megdícsérte társait a Riverside Stadiumbeli túra után.
  “Nagyszerű volt számunkra,” mondta. “Már a kezdettől kezünkben akartuk tartani a mérkőzést.
  “Jók voltak, volt pár lehetőségük is, de mi kihasználtuk a lehetőségeinket, és nyertünk.
  “Az első félidőben mindkét oldalnak voltak lehetőségei. Nekünk is volt, de ez nem tudtuk kihasználni. A 2. félidőben tudtuk, hogy ha jönnek a lehetőségek, ki kell használjuk őket.
  “Nem volt könnyű meccs, de nagyon boldogok vagyunk, hogy győztünk.
  “Nagy meccset játszott Hazard és Oscar. Mindketten nagyszerű játékosok. Egy nagyszerű passzolgatás után kaptam meg a labdát, és csak be kellett rúgjam a kapuba.
  “Hazard minőségi játékos, és ezt látjuk hetente. Ha vele játszunk, az csak segít minket.”
  A londoni csapat a legjobb 8 között a MU-val találkozik, de fontos az, hogy a legjobb 4 között végezzen, és ezt szem előtt kell tartsák, mikor a West Brom ellen játszanak a Stamford Bridgen szombaton.
  “Fontos meccsünk lesz szombaton,” mondta Moses.” Már várjuk ezt, de ez nem lesz egy egyszerű meccs, így biztosak kell legyünk abban, hogy mindhárom pontot megszerezzük.”

  Forrás: www.soccerway.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: