• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Kelly a Fulhamben folytatja



    A Fulham leigazolta az ír válogatott védőt, Stephen Kellyt a Birmingham Citytől. A játékos három éves szerződést írt alá a londoniakkal.

    Stephen KellyA 25 éves játékos a Tottenham Hotspurnél kezdte a pályafutását, csereként megjárta a QPR-t, a Southendet és a Watfordot is, majd 2006 nyarán a Birminghamhez igazolt.

    “Boldog vagyok, hogy a Fulhamhez igazolhattam és már várom, hogy a szezon előtti felkészülés során megismerkedhessek a csapat többi tagjával” – mondta Kelly.

    “Beszéltem a menedzserrel a csapat céljairól, nagyon örülök, hogy egy ilyen ambiciózus klubban folytathatom a pályafutásomat. Nagyon erős a keret, ráadásul a következő idényben az Európa-ligában is elindulhatunk.”

    A Fulham honlapján Roy Hodgson is örömét fejezte ki az átigazolással kapcsolatban: “Örülök, hogy egy olyan remek játékossal nyitottuk meg a nyári átigazolásaink sorát, mint Stephen.”

    “Egy fiatal, tehetséges szélső hátvédről van szó, aki bizonyított már a Premier League-ben és válogatottja is rendszeresen számít rá. Bizonyára hasznos tagja lesz a csapatunknak. A következő hetekben várhatóan újabb játékosokkal erősítjük meg a keretet.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: