• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Wenger nem fogott kezet Hughes-zal



    A Manchester City mesterének, Mark Hughesnak rosszul esik, hogy Arsene Wenger nem fogadta el a kézfogását a tegnapi Ligakupa-meccs után.

    Arsene Wenger és Mark HughesA mérkőzésen a City magabiztos játékkal 3-0-ra verte az Arsenalt Carlos Tévez, Shaun Wright-Phillips és Vladimir Weiss góljaival.

    A manchesteriek így bejutottak a Ligakupa elődöntőjébe, ahol városi riválisukkal, a Manchester Uniteddel kell majd megküzdeniük a fináléba jutásért.

    A kék mezesek menedzsere, Hughes érthetően boldog a siker miatt, egyedül azt nem érti, Wenger miért nem volt hajlandó kezet fogni vele. Erre egyébként a francia stratéga sem adott magyarázatot.

    “Egyszer, mikor kiléptem a technikai zónából, valóban ingerültnek látszott, de szerintem inkább a vereség miatt viselkedett így a végén” – mondta a walesi mester.

    “Előfordult már, hogy 6-2-re kikapott a csapatom az Emirates Stadiumban, de a meccs végén ugyanúgy kezet fogtam vele. Ez a legkevesebb, amit egy vesztes menedzser tehet.”

    “Érettebben kellett volna viselkednie. Mindenkinek fáj a vereség, nem hiszem, hogy lenne olyan edző, aki nálam csalódottabb, ha kikap a csapata, de mindig gratulálok az ellenfélnek.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Egyéb kupák

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: