• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Wenger nem félti Ramseyt Shawcrosstól  Az Arsenal menedzsere, Arsene Wenger nem tulajdonít nagy jelentőséget annak, hogy Aaron Ramsey és Ryan Shawcross valószínűleg újra találkoznak a pályán csapata Stoke City elleni bajnokiján.

  A walesi középpályást tavaly olyan rosszul találta el Shawcross, hogy két helyen is eltört a lába, és csak nemrég sikerült visszaverekednie magát az Ágyúsok első csapatába.

  A sportsajtó rengeteget foglalkozott a Stoke védőjének horrorisztikus belépőjével, és most, hogy ismét egymás ellen készül a két csapat, újra elővették a témát. Wenger szerint azonban nem kell ilyesmivel foglalkozni, Ramseynek is jobb lenne, ha nem zavarnák ezzel a felkészülését.

  “Ha egy kicsit is tisztelik Aaront, nem háborgatják ezzel. Nekem sincs különösebb mondanivalóm az üggyel kapcsolatban” – kezdte a francia szakember.

  “Ha focizol, a labdára vagy annak visszaszerzésére koncentrálsz, nem foglalkozol vele, hogy ki van előtted. Az az eset már több mint egy éve történt, nem foglalkozhatunk ilyen régi dolgokkal egy felkészülés során.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: