• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Redknapp: “Az EL tönkre tehetné a BL-álmokat”



    Harry Redknapp szerint a Tottenham Hotspurnek pokolian nehéz lenne az első négyben végezni jövőre, ha idén kvalifikálnák magukat az Európa Ligába.

    A londoniak az előzetes elvárásokhoz képest nagyszerű szezont futottak a Bajnokok Ligájában, és a negyeddöntőig jutottak, de a bajnokság jelenlegi állása szerint nagyon valószínű, hogy a következő kiírásban nem lesznek ott.

    Az Európa Ligában való részvételt azonban még kivívhatják, de ennek Redknapp nem túlzottan örülne. Szerinte így túl sok meccset kellene játszania csapatának a következő szezonban, ami a BL-kvalifikációtól vonná el az erőt.

    “Megerőltető lenne minden csütörtökön és vasárnap tétmeccset játszani, pedig ha bejutunk, nem akarjuk majd feladni, és minél előbb kiesni, mivel az EL-nek is megvan a maga presztízse” – mondta Redknapp.

    “Tavaly úgy értünk el BL-indulást érő helyezést, hogy nem kellett közben a nemzetközi porondon is megállnunk a helyünket. Ez nagy könnyebbség volt, ezért is örültem volna, ha a Manchester City minél tovább bent marad idén az Európa Ligában.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Bajnokok Ligája, Európa-liga, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: