• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Redknapp: “Az EL tönkre tehetné a BL-álmokat”  Harry Redknapp szerint a Tottenham Hotspurnek pokolian nehéz lenne az első négyben végezni jövőre, ha idén kvalifikálnák magukat az Európa Ligába.

  A londoniak az előzetes elvárásokhoz képest nagyszerű szezont futottak a Bajnokok Ligájában, és a negyeddöntőig jutottak, de a bajnokság jelenlegi állása szerint nagyon valószínű, hogy a következő kiírásban nem lesznek ott.

  Az Európa Ligában való részvételt azonban még kivívhatják, de ennek Redknapp nem túlzottan örülne. Szerinte így túl sok meccset kellene játszania csapatának a következő szezonban, ami a BL-kvalifikációtól vonná el az erőt.

  “Megerőltető lenne minden csütörtökön és vasárnap tétmeccset játszani, pedig ha bejutunk, nem akarjuk majd feladni, és minél előbb kiesni, mivel az EL-nek is megvan a maga presztízse” – mondta Redknapp.

  “Tavaly úgy értünk el BL-indulást érő helyezést, hogy nem kellett közben a nemzetközi porondon is megállnunk a helyünket. Ez nagy könnyebbség volt, ezért is örültem volna, ha a Manchester City minél tovább bent marad idén az Európa Ligában.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája, Európa-liga, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: