• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Villa a Premier League-ben?  A Valencia támadója, David Villa nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy hamarosan az angol élvonalba igazol.

  David VillaSokan egyre valószínűbbnek tartják ,hogy a 27 éves játékos a januári átigazolási időszakban elhagyja a Los Chét.

  Korábban azt mondta, ha távozna, mindenképpen szeretne a La Ligában maradni, így a Real Madrid lépett elő az első számú esélyessé.

  A korábbi Real Zaragoza-csatár most azonban elárulta, akár a Premier League-ben is kipróbálná magát, így a Chelsea és a Manchester United neve is felmerült vele kapcsolatban.

  Úgy tudni, a Liverpool is az érdeklődők között van, de nem valószínű, hogy a Vörösök ki tudnák fizetni Villa körülbelül 40 millió fontos vételárát.

  “Nem zárok ki semmit, mivel már nincs sok hátra a pályafutásomból és szeretném élvezni a hátra lévő éveimet” – mondta a spanyol válogatott játékos.

  “Sok ajánlatot kaptam, melyek közül szeretném kiválasztani a legjobbat. Elképzelhető, hogy a Premier League-ben fogok kikötni, sosem mondtam, hogy biztosan nem így lesz.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: