• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A Milan elviheti Maggiót a Villa elől



    Elképzelhető, hogy az Aston Villa nem fogja tudni leigazolni a Sampdoria 10 millió fontot érő jobbhátvédjét, Christian Maggiót, mivel az AC Milan is élénken érdeklődik iránta.

    A birminghami klub mestetre, Martin O’Neill szeretné megszerezni a 26 éves játékost, aki a 2007/08-as idényben 29 meccsn lépett pályára jelenlegi csapatában és 9 gólt szerzett.

    Maggióért azonban idő közben az AC Milan és a Napoli is bejelentkezett. A Sampdoria vezetői szerint a bekk távozása szinte biztosra vehető.

    “Sajnos nem vagyunk olyanok, mint a Real Madrid, tehát nem vehetünk nagynevű játékosokat minden évben. Sokkal inkább az eladásban járunk élen.” – mondta a Samp pénzügyi igazgatója, Beppe Marotta.

    A Villa kész lenne akár 10 millió fontot is fizetni a védőért, akinek az olasz válogatott EB-keretébe is volt esélye bekerülni. Egyes források szerint azonban a Milan már meg is egyezett a Sampdoriával.

    Ha az angolok nem tudják megszerezni Maggiót, minden bizonnyal a Benfica 24 éves portugál jobbhátvédje, Nelson felé fordítják figyelmüket.

    Forrás: eatsleepsport.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: