• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Premier League-14.forduló-Beharangozó!



    A hétközi forduló meccsei 20:45kor kezdődnek. 6 meccset ma,4 meccset holnap játszanak le. 313px-Premiership_trophy

    Burnley-Newcastle United
    X2. A Burnley formába lendült mostanság, a Villa ellen is elcsíptek 1 pontot a hétvégén, míg a szarkák kikaptak.
    Most vissza akarnak vágni, és ehhez ideális ellenfélnek néz ki a Burnley csapata.
    A szarkáknál elég sok a hiányzó, viszont így is be kell, hogy húzzák ezt a meccset.

    Leicester-Liverpool
    A Leicester a jelenleg legrosszabb formában levő csapat, amely most a 20.helyen áll csak. A Pool a Stoke ellen nyerni tudott a hétvégén, és ezt akarja megismételni most is. Az újoncnak nem lesz könnyű dolga, még akkor se, hogyha ez a Pool azért messze van a tavalyitól.
    Nyerni fog a vendég csapat, viszont nem lesz sok gól a találkozón.

    Manchester United-Stoke
    Egy jó formában levő United fogadja a vereséget szenvedő Stoke gárdáját, és egymás utáni 4. győzelmére hajt most.
    A MU elég sok embert nélkülöz, viszont így is sokkalta erősebb azért, mint a Stoke, amely 4 pontot szedett össze legutóbbi 5 meccsén.
    A United számára tragédia lenne egy újabb BL nélküli év. Ezt jól tudja a csapat is, így csakis a győzelem elfogadható.

    Swansea-QPR
    Kiélezett meccsre van kilátás Walesben, ahol az egyre jobban játszó QPR legalább 1 pontért lép pályára.
    Nem valami nagy formában van a Swansea, ezt pedig kihasználhatja az a QPR, amelynek idei fő célja az, hogy bennmaradjon.
    A királynő parkőrei nem a legjobban kezdték a szezont, viszont most talán egy jobb időszak jött el számukra, ami talán a bennmaradást is jelentheti a szezon végén.
    A Swanseanál érdemes odafigyelni Bonyra, aki mindig veszélyt jelent.
    Nem valami fényes a QPR védelme az eddig bekapott 25 góllal, és ma sem várható egy gól nélküli meccs.

    Crystal Palace-Aston Villa
    A Palace nem kapott ki legutóbbi 2 meccsén, a Villa pedig a legutóbbi 3 meccsén, így nem feltétlenül a legizgalmasabb meccsre van kilátás a 2 csapat között.
    A Palace nem megy mostanság rosszul, a Villa viszont csak döntetlenekre képes, bár október után ez se tűnik olyan rossz eredménynek.
    Egyik csapat sem épp a legizgalmasabb meccseket játssza, és most se feltétlenül ez várható.
    Egy döntetlen simán benne van a meccsben. Emellett azért egy under is simán kinéz.

    WBA-West Ham
    Borzalmas formában van a West Brom, amely elvesztette legutóbbi 3 meccsét, bár jó azt is tudni, hogy az Arsenal-Chelsea-Newcastle hármas ellen szereztek 0 pontot. Ha tudjuk ezt, akkor nem feltétlenül a legnagyobb az égés, viszont ideje lenne javítani.
    A West Ham ellen valamivel több esélyük van, viszont a kalapácsosok idén az európai kupahelyeket próbálják elérni, így minden egyes pont fontos számukra.
    Tudván azt, hogy mit tud a West Ham, inkább egy X2-t érdemes próbálni erre a meccsre, mintsem egy sima 1est.

    Arsenal-Southampton
    A szentek egymás utáni 2. nagy meccsüket játsszák szerdán. Ezeken a meccseken mutatkozhat meg végre az, hogy a Soton mire is képes valójában, mivel az ágyúsok kerete azért sokkalta erősebb, mint egy Stoke, vagy egy Sunderland.
    A Soton 3-0-ra kapott ki a Citytől a hétvégén, egy olyan meccsen, ahol nem sok esélye volt Koeman csapatának. A szentek úgy kaptak ki 3 góllal, hogy egy emberrel többen voltak a 2.félidő jelentős részében Mangala 2. sárgája után.
    Az Arsenal nem megy valami fényesen az utóbbi időben, viszont a hétvégén nyerni tudtak a WBA ellen, azelőtt pedig a Dortmund ellen, így talán új erőre kap a kritizált Wenger csapata.
    Kiélezett meccsre van kilátás az Emiratesben, mivel mindkét csapat számára létfontosságú a meccs. Ha az Arsenal kikap, akkor Wengert még többen kritizálják, ha a Soton kap ki, akkor egyre inkább hátrébb csúszik.
    Erős a szentek védelme, és szerintem most nem kap majd 3 gólt, így leginkább 1 gólra számítok.

    Chelsea-Tottenham
    Jó meccsre van kilátás a Stamford Bridgen, ahol a Chelsea a Tottenham gárdáját fogadja.
    A kékek a hétvégén a Sunderland ellen játszottak 0-0-ás döntetlent, míg a Tottenham nyerni tudott az Everton ellen, így valamennyire remény mutatkozik egy esetleges szezon végi jobb eredményre.
    A Chelseanél Costa most nem játszhat, 5. sárga lapja után, viszont nélküle is meg kellene oldja a hazai csapat ezt a meccset. A probléma az, hogy a Sunderland megmutatta, hogyan lehet kibekkelni a Chelsea ellen egy meccset, és így példát mutathat a többieknek. Nem kizárható az, hogy a Tottenham se megy majd neki a Chelseanek, hanem inkább zártan védekezik. Ez a győzelemre nem túl jó, viszont 1 pontot érhet, ami azért nem lebecsülendő eredmény a Chelsea ellen, idegenben.
    A Chelsea a meccs esélyese, és nem engedhet meg egy újabb ballépést magának. Jelenleg 6 pont a csapat előnye, ami viszont 3 meccs alatt elolvadhat.

    Everton-Hull
    A Hull a 17.helyről várja a folytatást, miután a hétvégén egymás utáni 4. meccsén kapott ki. Az Everton most a 10., úgy, hogy a hétvégén vezetés után kapott ki a Tottenhamtől. Mindenképp javítani akar majd az Everton tehát, és erre minden esélyük meg is lesz, mivel a Hull nem valami nagy formában várja a folytatást.
    Az Everton 17 pontos, így 5 pontra van jelenleg a 4.helytől. Lukaku nem játszott valami nagyot a hétvégén, így ideje lesz javítania a belgának.5 gólt szerzett eddig, mi nem túl sok, ha azt nézzük, hogy Agüero már 12nél tart.
    A liverpooliak most nyerni fognak, hogy így őrizzék meg az esélyüket egy európai kupahelyre.

    Sunderland-Manchester City
    Az elmúlt fordulóban a Chelsea ellen 1 pontot elcsípő Sunderland a Soton ellen győzelmet arató Mancester Cityt fogadja.
    Védelemből jelesre vizsgázott a Sunderland, nem ártana viszont az sem, ha betalálnának. Nem hiszem azt viszont, hogy a City ellen feltétlenül a győzelemre hajtanának a fekete macskák, bár a Stadium of Lightsban azért valamivel jobb teljesítményt várnak el tőlük.
    Különleges meccs lesz ez Costel Pantilimon számára, aki tavaly még a City kapuját védte, idén viszont már csapatot kellett váltson.
    A City egyértelműen erősebb az ellenfelénél, kérdés az, hogy mennyire tudják majd feltörni a hazaiak masszív védelmét. A Sunderlandtől nem várható gól, így a City kell legyen az, amelyik a show-t szolgáltatja.




    Témakör:
    Bajnokok Ligája, Európa-liga, Premier Liga (élvonal), Sérülés, The Championship (másodosztály)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: