• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Wenger: Messi zsenialitása döntött  Az Arsenal mestere, Arsene Wenger úgy gondolja, a Barcelona Lionel Messi remek formájának és kivételes képességeinek köszönheti a BL-elődöntőbe jutást.

  A két csapat tegnap 2-2-es állásról vágott neki a Camp Nouban rendezett mérkőzésnek. Nicklas Bendtner gólja után úgy tűnt, jó úton haladnak az Ágyúsok a továbbjutás kiharcolása felé, de Messi egymaga négy gólt vágott a londoniaknak, akik így 6-3-as összesítéssel voltak kénytelenek búcsúzni.

  Wenger szerint a katalánok főként az argentin zseninek köszönhetik sikerességüket.

  „Messi úgy játszik, mintha egy profi irányítaná valamiféle vezérlővel” – kezdte a mérkőzés utáni nyilatkozatát a francia szakember.

  „Minden apró hibát kihasznál. Természetesen az egész Barcelona kiváló játékosokból áll, de ő az, aki képes eldönteni a meccseket.”

  „Nagyon fiatal és rengeteg mindent elérhet, nem sok labdarúgó van, aki képes négy gólt lőni egy Bajnokok Ligája-mérkőzésen.”

  „Hat vagy hét nagyon jó év áll még előtte, ez az idő pedig bőven elég arra, hogy legendává váljon. Remélhetőleg nem fogják sérülések hátráltatni a fejlődését.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: