• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Eriksson: “Pearce válthatná Capellót”  Sven-Göran Eriksson véleménye szerint az U21-es válogatottat irányító Stuart Pearce elég jó szakember ahhoz, hogy a jövőben valamikor átvegye Fabio Capello helyét Anglia legjobbjainál.

  Sven-Göran ErikssonA korábbi Manchester CIty-mester a svédeket legyőzve az U21-es Eb döntőjébe vezette a korosztályos válogatottat. A finálé hétfőn kerül megrendezésre, és a németek lesznek az ellenfelek.

  A mexikói nemzeti csapattól nemrég kirúgott Eriksson egyetért azokkal, akik szerint Pearce a nagy válogatottal is képes lenne komoly sikereket elérni.

  “Nagyszerű eredmény, hogy az angolok eljutottak az U21-es Európa-bajnokság döntőjébe. Szerintem jó esélyük van rá, hogy meg is nerjék a tornát” – mondta a svéd szakember, aki 2001 és 2006 között ült a Hármoroszlánosok kispadján.

  “Pearce a fiataloknál már bizonyítot, miért ne lenne képes a felnőtt válogatottat is irányítani? Szerintem minden képessége megvan hozzá.”

  “Természetesen ez hatalmas ugrás lenne, olyan, mint amikor egy játékos felkerül a felnőtt keretbe, de van olyan jó szakember, hogy megállná a helyét.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: