• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Eriksson: “Pearce válthatná Capellót”



    Sven-Göran Eriksson véleménye szerint az U21-es válogatottat irányító Stuart Pearce elég jó szakember ahhoz, hogy a jövőben valamikor átvegye Fabio Capello helyét Anglia legjobbjainál.

    Sven-Göran ErikssonA korábbi Manchester CIty-mester a svédeket legyőzve az U21-es Eb döntőjébe vezette a korosztályos válogatottat. A finálé hétfőn kerül megrendezésre, és a németek lesznek az ellenfelek.

    A mexikói nemzeti csapattól nemrég kirúgott Eriksson egyetért azokkal, akik szerint Pearce a nagy válogatottal is képes lenne komoly sikereket elérni.

    “Nagyszerű eredmény, hogy az angolok eljutottak az U21-es Európa-bajnokság döntőjébe. Szerintem jó esélyük van rá, hogy meg is nerjék a tornát” – mondta a svéd szakember, aki 2001 és 2006 között ült a Hármoroszlánosok kispadján.

    “Pearce a fiataloknál már bizonyítot, miért ne lenne képes a felnőtt válogatottat is irányítani? Szerintem minden képessége megvan hozzá.”

    “Természetesen ez hatalmas ugrás lenne, olyan, mint amikor egy játékos felkerül a felnőtt keretbe, de van olyan jó szakember, hogy megállná a helyét.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: