• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Lampardot nem zavarja új szerepköre  Frank Lampard elmondta, nem zavarja, hogy visszavontabban kell játszania az angol válogatottban, bár elismerte, jobban szereti a szabadságot.

  Frank LampardA Chelsea középpályásától a tegnapi barátságos meccsen is azt kérte Fabio Capello, hogy kicsit hátrébb játsszon a tőle megszokottnál. A csatárokat helyette a Liverpool ikonja, Steven Gerrard segítette.

  A rendszer azonban jónak tűnik, hiszen az angolok 4-0-ra verték Szlovákiát és akár több gólig is juthattak volna, ha jobban figyelnek a befejezésekre.

  Lampard elmondta, jobban szereti, ha szabad kezet kap a pályán, de mindent meg fog tenni, amit a szövetségi kapitány kér tőle.

  “Kicsit hátrébb kell játszanom, mióta Capello úr irányítja a válogatottat, de ez egyáltalán nem zavar.” – mondta a 30 éves középpályás.

  “Nem vagyok hozzászokva ehhez a szerepkörhöz, de mindent meg fogok tenni, hogy segítsem a válogatottat. Nem fogok hazudni, jobban tetszett a meccs utolsó húsz perce, mikor nagyobb teret játszhattam be, többször sikerült a tizenhatosig is eljutnom.”

  “Remélhetőleg mélyről indulva is sikerül majd gólhelyzeteket kialakítanom és gólokat szereznem, hogy így is segítsem a csapatot.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: