• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Benítez Rooneyért sem cserélné el Torrest  Rafa Benítez, a Liverpool mestere elismerően beszélt a remek formában lévő Wayne Rooneyról, de még érte sem válna meg Fernando Torrestől.

  A spanyol támadót több sérülés is hátráltatta, így mindössze 23 mérkőzésen léphetett pályára, de így is 17 gólt termelt.

  A világ legjobbjaként emlegetett Rooney már 33 találatnál jár, csak a bajnokságban 25 alkalommal zörgette meg az ellenfelek hálóját.

  Benítez ennek ellenére nem cserélné el a korábbi Atlético Madrid-játékost az angol szupersztárra.

  “Hogy benne lennék-e egy ilyen cserében? Nem. Fernando egy fantasztikus játékos, csakúgy, mint Rooney” – mondta a korábbi Valencia-mester.

  “Nem kérdéses, hogy Rooney kiváló labdarúgó, de Fernando a miénk, a szurkolók imádják, mi pedig szeretnénk még hosszú ideig a csapatunkban tudni őt.”

  “Nagyon fontos tagja a keretünknek és bizonyára jóval kisebb lenne a hátrányunk az éllovasokkal szemben, ha a szezon során végig egészséges lett volna.”

  A liverpooliak holnap az Old Traffordon lépnek pályára a Vörös Ördögök ellen. Az előző szezonban ugyanitt 4-1-es győzelmet arattak.

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: