• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Schuster: “A Realnak nem kellett igazán Ronaldo”  A Real Madrid korábbi menedzsere, Bernd Schuster úgy gondolja, a madridiaknak a rögeszméjükké vált Cristiano Ronaldo megszerzése, bár nincs igazán szükségük a portugál sztárra.

  Cristiano RonaldoSchuster, aki decemberben közös megegyezés alapján távozott a Santiago Bernabeuból elmondta, a Real sikerei szempontjából sosem volt igazán fontos a Manchester United aranylabdásának megszerzése, korábbi csapatának egyszerűen rögeszméjévé vált ROnaldo megszerzése.

  A United korábban az UEFA-nál és a FIFA-nál is feljelentette madridiakat erőszakosságuk miatt. Schustert leginkább az bántja, hogy más játékos leigazolásávl nem volt hajlandó ennyit törődni a csapat.

  “Három-négy másik játékos nevét is megemlítettük a vezetőségnek, hogy próbálják meg megszerezni őket, ha Cristiano nem jönne” – mondta a német mester.

  “Megértem, hogy Ronaldóért hatalmas összeget kellett volna kifizetnie a Realnak, így rajta kívül nem tudtunk volna mást leigazolni vagy legfeljebb egy olcsó játékost. Ronaldo azonban nem jött a csapathoz, így bőven lett volna pénzünk átigazolásokra.”

  “Az az igazság, hogy nem is volt szüksége a csapatnak Cristianóra, egyszerűen a vezetőség rögeszméjévé vált a megszerzése. Tudtuk, hogy ő egyedül nem tudná orvosolni a problémáinkat, mivel akkoriban a szélső hátvéd poszton voltak gondjaink.”

  “Nagyon meglepődtünk, hogy végül senki sem érkezett.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: