• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Ronaldo Edwint dicséri  A Manchester United aranylabdás szélsője, Cristiano Ronaldo szerint hihetetlen, amit Edwin van der Sar a kapuban művel.

  Edwin van der SarA United eddig leginkább remek támadójátékáról volt ismert, de ebben a szezonban főként a hátsó alakzatot illeti dicséret a csapat első helye miatt.

  A szombati, Everton elleni meccsen végig jobban játszottak ellenfelüknél a Vörös Ördögök, de végül csak egy gólt szereztek, Cristiano Ronaldo volt eredményes büntetőből. Ez is elég volt az 1-0-ás sikerhez.

  Van der Sar utoljára november 8-án, az Arsenal ellen kapott gólt, ami azt jelenti, hogy 1122 perce érintetlen a kapuja. Ez új rekord Angliában, eddig Steve Death volt az uralkodó 1104 perccel.

  A holland óriás legközelebb a West Ham United ellen javíthatja a statisztikáját. Ronaldo nemrég elismerően nyilatkozott csapatársáról.

  “Ez egyszerűen hihetetlen. Edwin megérdemli a sikert, ő egy nagyszerű ember és remek kapus. Rengeteget dolgozik a korához képest, nagyon örülök a sikerének.” – mondta a portugál.

  “Mindenkit dicséret illet, az összes játékost, különösen a védőket, akik rengeteget segítenek neki.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: