• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • O’Neill: “Milnernek van még mit tanulnia”  Az Aston Villa menedzsere, Martin O’Neill szerint James MIlner hamarosan angol válogatott lehet, de van még mit tanulnia a birminghamieknél.

  James MilnerA középpályás klubrekordnak számító 12 millió fontért igazolt a Villához a Newcastle Unitedtől. Korábban, még David O’Leary irányítása alatt, kölcsönben is járt a csapatnál.

  Eleinte nagyszerűen játszott új csapatában, aztán influenza miatt ki kellett hagynia néhány meccset. Az Everton és a Bolton Wanderers ellen már pályára léphetett, de látszott, hogy még messze nincs 100%-os állapotban.

  Az angol válogatott szövetségi kapitánya, Fabio Capello szerint Milner lehet a következő Villa-játékos Gabriel Agbonlahor, Curtis Davies, Ashley Young és Gareth Barry után, aki bekerül a nemzeti tizenegybe. Ezzel O’Neill is egyet ért.

  “Nagyon örülök annak, amit Fabio mondott Jamesről, ez biztos további lökést és motivációt ad majd neki.” – mondta a menedzser.

  “Hogy valóban készen áll-e a válogatottbeli szereplésre? Biztos vagyok benne, hogy eljön az ideje, minden képessége megvan hozzá. Úgy érzi, a mostaninál sokkal többet tud nyújtani és még tanulnia kell. Annyi biztos, hogy remek ütemben fejlődik.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal), Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: