• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Nem próbálja meg megtartani Neillt a West Ham  A West Ham United vezetősége szerint Lucas Neill biztosan távozik a csapattól. Úgy tudni, a Manchester City lehet a következő állomás a karrierjében.

  Lucas NeillAz ausztrál válogatott játékos kontraktusa a hónap végén lejár, ezért a Kalapácsosok egy új, egy évre szóló szerződést ajánlottak neki, hogy aktívan tartsák a 2010-es vb-ig.

  Neill, akit 2007-ben a Liverpool is megpróbált leigazolni, azonban nemet mondott, mivel kevésnek találta a felkínált fizetést. Ügynöke akkor azt mondta, nem biztos, hogy távozik az Upton Parkból, de a WHU vezetősége nem fog újabb ajánlattal próbálkozni.

  A 31 éves védő legkomolyabb kérőjének a Manchester City tűnik. Rajta kívül Diego Tristan, Walter López, Lee Bowyer, Kyel Ried, Tony Stokes és Jimmy Walker is minden bizonnyal elhagyja a klubot.

  A londoniaknál eddig kölcsönben szereplő Jan Lastuvka, Radoslav Kovac és David Di Michele nem kap végleges szerződést, míg a Real Madridnál vendégeskedő Julien Faubert visszatér a csapathoz.

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: