• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Larssont meglepték a vele kapcsolatos pletykák  Henrik Larssont meglepte, hogy az Everton és az Aston Villa is szeretné leigazolni, de a svéd támadó elmondta, nem szeretne visszatérni Angliába.

  Henrik LarssonA veterán csatárt többször is szóbahozták már a két gárdával, a pletykák egyre inkább erősödnek, ahogy közeledik a januári átigazolási időszak.

  A Stolverkosok mindenképpen szeretnének egy vagy több támadót igazolni, mivel a csapat első alakzatából többen is kidőltek sérülét miatt. A Villa mestere, Martin O’Neill pedig korábban a Celticnél már dolgozott együtt Larssonnal.

  A 37 éves játékos, aki 2007-ben kölcsönben a Manchester Unitednél is megfordult, cáfolta azokat a híreket, melyek szerint közel áll ahhoz, hogy visszatérjen a Premier Ligába.

  “Megleptek a találgatások. Sok helyen olvastam a nevemet az Evertonnal vagy az Aston Villával kapcsolatban, bár egy angol csapat sem kereset meg.” – mondta a korábbi Barcelona-játékos.

  “Semmi igazság nincs ezekben a hírekben, nem fogok visszamenni a Premier Ligába. Nem tudom, honnan származnak a pletykák, de az biztos, hogy nem igazak.”

  “A Villa és az Everton nagyszerű csapatok, nagyon tisztelem David Moyest és természetesen Martin O’Neillt is, aki a Celticnél volt már a menedzserem, de ez nem jelenti, azt, hogy januárban egyik vagy másik csapathoz igazolnék.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: