• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • O’Neill nem tudja, mi lesz Laursennel  Az Aston Villa menedzsere, Martin O’Neill hétfőn találkozik Martin Laursennel, hogy közösen eldöntsék, mi legyen a sorsa a hosszú ideje sérült bekknek.

  Martin LaursenA 30 éves játékos már hazatért Dániába a családjához, mivel semmi esély rá, hogy ebben a szezonban újra pályára léphessen.

  Laursennek a térdével vannak komoly gondjai, január közepén meg is operálták, de további korrekciós műtétekre lenne szükség. Egyesek szerint az is könnyen elképzelhető, hogy a védőnek vissza kell vonulnia.

  “Martinnak még mindig fájdalmai vannak. Sok pletyka kering a jövőjéről, ezért hagytam neki időt, hogy visszamenjen a családjához és végiggondoljon mindent” – mondta O’Neill

  “Hétfőn találkozom vele, akkor majd megpróbáljuk megbeszélni, hogy mi legyen. Szeretném tudni, hogy mit gondol, hogy érez. Utána az orvosával is váltok majd néhány szót.”

  “Még néhány kisebb operációt el kellene végezni a térdén. Majd meglátjuk, mi lesz vele, de ne várják el tőlem, hogy most azonnal megjósoljam a jövőjét.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: