• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Keane célja a feljutás



    Az Ipswich Town újonnan kinevezett menedzsere, Roy Keane szeretné, ha csapatával a következő szezonban feljutna a Premier League-be.

    Roy KeaneA Manchester United egykori csapatkapitánya decemberben állt fel a Sunderland kispadjáról, azóta nem volt munkája. Az Ipswich vezetősége tegnap reggel egy két éves szerződéssel lepte meg.

    A Traktoros Fiúk utoljára 2002-ben szerepeltek az élvonalban, azóta küzdenek a visszajutásért. Ebben a szezonban is ez volt a cél, de Jim Magilton képtelen volt legalább rájátszást érő helyre vezetni csapatát, így mennie kellett.

    “Nehéz és szép kihívás lesz visszajuttatni az Ipswich Townt a Premier League-be” – kezdte Keane, akit több csapat is szívesen látott volna a kispadján.

    “Izgatott vagyok és már nagyon várom, hogy elkezdhessem a munkát. Jól éreztem magam a kis pihenő alatt, de örülök, hogy visszatérhetem.”

    “Már három-négy hete úgy éreztem, hogy készen állok egy új kihívásra. Két éves szerződést írtam alá, de szerintem egy év is elég lesz a feljutáshoz.”

    “Ha nem állnék készen a feladatra, ma is a kutyáimat sétáltatnám. Azt hiszem, ők is megérdemelnek végre egy ki pihenést” – fejezte be nevetve az ír szakember.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal), The Championship (másodosztály)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: