• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Ferdinand: “Fergie pótolhatatlan”  Rio Ferdinand elmondása szerint nem tudja elképzelni a Manchester Unitedet Sir Alex Ferguson nélkül, és szerinte a skóté a világ legnehezebb munkája.

  A világhírű szakember már a 25. szezonjára készül a Vörös Ördögök kispadján. Az Old Traffordon töltött ideje alatt visszajuttatta a klubot Anglia és a világ élmezőnyébe, valamit rengeteg rekordot felállított.

  A legutóbbi szezonban is átírta az angol labdarúgás történelmét, irányítása alatt ugyanis a United megnyerte 19. bajnoki címét, ezzel egyeduralkodóvá vált a szigetországban.

  A csapat védője, Ferdinand bele sem akar gondolni, mi lesz, ha a skót a visszavonulás mellett dönt.

  “Szeretek Ferguson kezei alatt dolgozni, a csapat minden játékosa élvezi a munkát vele. Remélem, még tovább marad a klubnál, mint mi” – mondta az angol válogatott védő, akit éppen Ferguson igazolt le a manchesteriekhez.

  “Nehéz elképzelni a Manchester Unitedet nélküle. Azt hiszem, a United menedzserének lenni a világ legnehezebb munkája. Lehet mondani, hogy ez vagy az képes lenne átvenni a csapat irányítását, de könnyen lehet, hogy megtörnének a teher alatt.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: