• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Gray visszatér a Bradford Cityhez!  A Bradford City leigazolta a veterán csatárt, Andy Grayt, miután a Yorkshire-i rivális, Leeds United felbontotta a szerződését.

  A 35 éves játékos, aki a Leeds neveltje, és a klub legenda, Eddie Gray unokaöccse, ingyen igazolásként érkezett az Elland Roadra is.
  1 gólt szerzett 9 meccse alatt, amik alatt inkább a padon ült. A Leeds felbontotta a szerződését, hogy így tudjon átmenni a Bradfordhoz.
  ” Nagyon boldog vagyok, hogy Andyt a csapathoz hozhattam” mondta a Bradford menedzsere, Phil Parkinson a klub hivatalos oldalának.
  ” Már nyáron le akartuk igazolni, és most nagyon jó, hogy sikerült.
  “Jó lesz mindenki számára, hogy egy új arcot láthatnak a tréning pályám. Andy sokat hozhat majd nekünk, és segíteni fog a csatárainknak, akik eddig itt voltak.”
  Gray játszott már a Bradfordnál, és az év játékosa is volt a csapatnál 2003/04-ben. 3 évet töltött már a csapatnál.
  Az üzletet még az FA is kell hitelesítse, de Gray várhatóan a szombati Oxford United elleni meccsen tud majd debütálni új klubjában.
  Gray nem játszhat majd az Aston Villa elleni elődöntő visszavágón sem, de egy esetleges döntőben sem, mivel már játszott más csapat színeiben a Ligakupa küzdelmei során.

  Forrás: www.soccerway.com
  Témakör:
  League One (harmadosztály) és lejjebb

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: