• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A West Ham közel a stadionról való megállapodáshoz!  A West Ham United társtulajdonosa, David Gold szerint már közel állnak a megállapodáshoz az Olimpiai Stadionnal kapcsolatban, melyet március 16.ra várnak. A kelet londoni csapatot nevezték meg a legjobb ajánlattevőnek az elmúlt év December 5.én, és tárgyalnak is a London Legacy Development Corp.-al a költözésről.
  Gold szerint pedig már közel állnak a megállapodáshoz.
  “Közel vagyunk már ehhez,” mondta a talkSPORT-nak.
  “Ahogy tárgyaltunk, nekem március 16.át mondtak. Akkor aláírhatjuk a megállapodást.
  Az LLDC vezetősége a kalapácsosokat favorizálta a League Oneban szereplő Leyton Orient ellenében, csakúgy mint az UCFB College of Football Business, valamint egy konzorcium, mely a Forma-1el áll kapcsolatban.
  A közgyűlés március 26.án ül össze, de egy rendívüli gyűléssel már hamarabb is dönthetnek a 429 milliós építmény sorsáról.
  “Nagyon zavar, hogy már 10 alkalommal mondták azt, hogy ezen a héten, vagy a következő hónapban döntenek, de most itt egy dátum, ” mondta Gold.
  “A dátumok jönnek és mennek, és kapunk egy másikat, de úgy gondolom, közel vagyunk már a megállapodáshoz.”
  A tárgyalások része az is, hogy a West Ham az átalakítások milyen részét állja, valamint azt, hogy a csapat a meccseire mozgatható üléseket szereljen.
  “Akkor tesszük ezt, ha ez használható is lesz,” mondta Gold.
  “Nem választottam volna ezt, ha a futópályára néztem volna, de hiszek ebben, és abban, hogy ez egy életben csak egyszer adódó lehetőség, amivel szembe kell nézzünk.
  “Ők építettek egy stadiont, jóllehet rossz alakban és méretben.”

  Forrás: www.soccerway.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: