• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Roque távozna az Ewood Parkból  A Blackburn Rovers csatára, Roque Santa Cruz ismét elmondta, hogy szeretné elhagyni csapatát egy nagyobb klub kedvéért.

  Roque Santa CruzA 27 éves játékosnak még mindig sok csodálója van Angliában annak ellenére, hogy idén – főként sérülései miatt – nem nyújt olyan kiemelkedően jó teljesítményt, mint első blackburni szezonjában.

  Egyes hírek szerint a paraguayi válogatott csatár szerződésében van egy kitétel, melynek értelmében 20 millió fontért távozhatna a Roverstől.

  Egy ekkora összeg kifizetése egyáltalán nem okozna problémát a Manchester Citynek, akik már januárban is megpróbálták megszerezni a korábbi Bayern-játékost.

  “Egy percig sem gondolkodnék, ha egy nagy csapat ajánlatot tenne értem és kilátásba helyezne egy jó szerződést” – mondta Santa Cruz egy paraguayi rádióállomásnak adott interjújában.

  “Mindenkit komolyan érdekel, hogy mi lesz velem a következő szezonban. Nagyon sok pletyka jelent már meg, de egyelőre egy csapat sem tett hivatalos lépéseket a megszerzésemért.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: