• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Crouch válthatta volna Roquét



    A Blackburn Rovers mestere, Sam Allardyce januárban megpróbálta volna leigazolni Peter Crouchot a Portsmouth-tól, ha Roque Santa Cruz távozik.

    Peter CrouchAllardyce, akinek a csapata hétvégén éppen a Pompey-val csap össze, hosszú ideje nagy tisztelője a magas támadónak és többször meg is próbálta már leigazolni.

    Legutóbbi interjújában elárulta, januárban minden bizonnyal ajánlatot tet volna Couchért, ha a Manchester City leigazolja Santa Cruzt. Végül azonban a paraguayi az Ewood Parkban maradt.

    “Roque távozása esetén megpróbáltam volna leigazolni Peter Crouchot. Ha a Portsmouth az akkori anyagi helyzetében hajlandó lett volna megválni tőle, biztosan próbálkoztunk volna, de végül nem volt rá szükség” – mondta Big Sam.

    “Amikor még a Boltont irányítottam, kétszer is szerettem volna megszerezni, egyezr a QPR-tól, egyszer pedig az Aston Villától.”

    “Mondtam is a Bolton elnökének, hogy hatalmas lehetőséget szalasztottunk el, mikor nem sikerült elhoznunk a QPR-tól, mert akkor még csak 1 millió fontba került. Már akkor is láttam, hogy egy nagyszerű játékos és még mindig annak tartom.”

    “A statisztikái magukért beszélnek, ebben a szezonban már 16 gólt szerzett és az angol válogatottban is lőtt már egyet idén. Emellett rengeteg gólpasszt is ad.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: