• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Robinho jövőre a bajnoki címért küzdene



    A Manchester City brazil csatára, Robinho biztos benne, hogy csapata a következő szezonban a fő bajnokesélyesek közé tartozik majd.

    RobinhoA Cityt nyáron vásárolta fel az Abu Dhabi United Group és azóta folyamatosan a legnagyobb játékosokkal hozzák szóba a klubot.

    Eddigi legdrágább szerzeményük Robinho, aki brit rekordnak számító 32,5 millió fontért igazolt a Real Madridtól a kék mezesekhez.

    A manchesteriek jelenleg a nyolcadik helyen állnak, ami az eddigiekhez képest előrelépés, de a brazil támadó szerint jövőre már nem a nemzetközi kupaszereplésért, hanem a bajnoki címért fog harcolni csapata.

    “Be kell vallanom, hogy kissé irigy vagyok a Unitedre a sikerei miatt, de azt hiszem ez teljesen érthető. Mindent meg fogok tenni, hogy a következő szezonban a City is versenybe szálljon a bajnoki címért” – mondta Robinho.

    “Biztos vagyok benne, hogy nagy változás várható. A történelmét nézve a City is a nagy angol csapatok közé tartozik.A tulajdonosok biztosan remek csapatot építenek majd a nyáron.”

    “Minden az elöljáróktól függ, de amiket eddig hallottam, azokból azt vettem ki, hogy valódi szupersztárokkal vette fel a kapscolatot a klub.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: