• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Alves: “Robinhót a Barcába!”



    Daniel Alves szerint a Barcelona nagyon jól járna, ha leigazolná a Manchester City brazil sztárját, Robinhót.

    RobinhoA korábbi Sevilla-hátvéd a Real Madrid költekezéséről is beszélt, szerinte senkinek nincs oka aggodalomra a Nou Campban azért, mert a fővárosiak zsákszámra költik a pénzt.

    A Barca az előző szezonban mindent megnyert, amit csak lehetett. A Real új játékosok, például Kaká és Cristiano Ronaldo leigazolásával szeretne ismét méltó ellenfelévé válni a katalánoknak.

    Alves biztos benne, hogy csapata így is erősebb riválisánál, de van egy játékos, akinek leigazolásával még ütőképesebbé válhatnának, ő pedig nem más, mint Robinho.

    “Ha annyi pénzük van, hogy megengedhetik maguknak ezeket az igazolásokat, hát tegyék. Ez az ő dolguk” – kezdte a brazil bekk.

    “A Barcánál senki nem aggódik emiatt, hiszen mindenben mi vagyunk a címvédők. Természetes, hogy a riválisok próbálnak erősíteni.”

    “Ha ajánlhatnék játékosokat a csapatomnak, azt mondanám, igazolják le az egész brazil válogatottat. Mivel ez nem lehetséges, egyetlen nevet mondanék, akit szívesen látnék itt: Robinho. Szerintem ő tökéletesen illene a csapatba.”

    “Mint már mondtam, nincs okunk félni a Realtól, kiváló játékosaink vannak és mi vagyunk Európa királyai.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: