• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Alves: “Robinhót a Barcába!”  Daniel Alves szerint a Barcelona nagyon jól járna, ha leigazolná a Manchester City brazil sztárját, Robinhót.

  RobinhoA korábbi Sevilla-hátvéd a Real Madrid költekezéséről is beszélt, szerinte senkinek nincs oka aggodalomra a Nou Campban azért, mert a fővárosiak zsákszámra költik a pénzt.

  A Barca az előző szezonban mindent megnyert, amit csak lehetett. A Real új játékosok, például Kaká és Cristiano Ronaldo leigazolásával szeretne ismét méltó ellenfelévé válni a katalánoknak.

  Alves biztos benne, hogy csapata így is erősebb riválisánál, de van egy játékos, akinek leigazolásával még ütőképesebbé válhatnának, ő pedig nem más, mint Robinho.

  “Ha annyi pénzük van, hogy megengedhetik maguknak ezeket az igazolásokat, hát tegyék. Ez az ő dolguk” – kezdte a brazil bekk.

  “A Barcánál senki nem aggódik emiatt, hiszen mindenben mi vagyunk a címvédők. Természetes, hogy a riválisok próbálnak erősíteni.”

  “Ha ajánlhatnék játékosokat a csapatomnak, azt mondanám, igazolják le az egész brazil válogatottat. Mivel ez nem lehetséges, egyetlen nevet mondanék, akit szívesen látnék itt: Robinho. Szerintem ő tökéletesen illene a csapatba.”

  “Mint már mondtam, nincs okunk félni a Realtól, kiváló játékosaink vannak és mi vagyunk Európa királyai.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: