• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A Stoke leigazolta Beattie-t



    A Stoke City megerősítette támadáalakzatát azzal, hogy leigazolta James Beattie-t a Sheffield Unitedtől. A játékos vételára a teljesítmény függvényében 3,5 millió fontig is emelkedhet.

    James BeattieA 30 éves csatár, aki korábban az Evertonnal és a Suthamptonnal is megjárta a Premier Ligát, két és fél éves szerződést írt alá a Britannia Stadiumban.

    “Jamesnek kiváló gólszerzési statisztikai vannak, ezért nagyon örülök, hogy mostantól a mi csapatunkban játszik.” – mondta a Stoke mestere, Tony Pulis.

    “A Sheffieldben minden második meccsen betalált és az élvonalban is bizonyította már, hogy nagyon érzi a kaput. Már régóta nagy csodálója vagyok a játékának.”

    “Már két remek játékost igazoltunk Matthew és James személyében, de szeretnénk még legalább kettő vagy három játékossal gazdagodni.”

    Beattie Matthew Etherington után a második játékos, aki ebben a hónapban a Fazekasokhoz igazolt. A piros-fehéreknek szükségük is van az erősítésekre, hiszen jelenleg mindössze egy pont választja el őket a kieső zónától.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal), The Championship (másodosztály)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: