• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A Rovers megvált Ince-től



    A Blackburn Rovers vezetősége kirúgta Paul Ince-t, mivel a csapat eredményei nagyon rosszul alakultak a mester irányítása alatt.

    Paul InceA blackburni vezetőség hétfőn találkozott, hogy a korábbi Macclesfield- és MK Dons-menedzser jövőjéről tárgyaljanak. Ince irányítása 17 bajnoki meccset játszott a Rovers és mindössze háromszor tudott nyerni, ez csak a 19. helyre elég.

    “A vezetőség nagyon szomorú, amiért meg kellett válnia Paul Ince-től. Tegnap tartottak egy megbeszélést, melynek végén arra jutottak, hogy megköszönik Paulnak az eddigi munkáját.” – áll a kék-fehérek közleményében.

    A klub elnöke, John Williams is megszólalt az ügyben: “17 meccs alatt három győzelmet arattunk egy olyan keretel, amellyel tavaly hetedikek letünk. Most a 19. helyen állunk és valóban fenn áll a veszélye, hogy kiesünk.”

    “Természetesen az a célunk, hogy bent maradjunk a Premier Ligában és olyan menedzsert találjunk, aki képes ezt elérni. Paul biztosan talpra fog állni, ő egy igazi harcos, a legjobbakat kívánom neki.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: