• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Rovers megvált Ince-től  A Blackburn Rovers vezetősége kirúgta Paul Ince-t, mivel a csapat eredményei nagyon rosszul alakultak a mester irányítása alatt.

  Paul InceA blackburni vezetőség hétfőn találkozott, hogy a korábbi Macclesfield- és MK Dons-menedzser jövőjéről tárgyaljanak. Ince irányítása 17 bajnoki meccset játszott a Rovers és mindössze háromszor tudott nyerni, ez csak a 19. helyre elég.

  “A vezetőség nagyon szomorú, amiért meg kellett válnia Paul Ince-től. Tegnap tartottak egy megbeszélést, melynek végén arra jutottak, hogy megköszönik Paulnak az eddigi munkáját.” – áll a kék-fehérek közleményében.

  A klub elnöke, John Williams is megszólalt az ügyben: “17 meccs alatt három győzelmet arattunk egy olyan keretel, amellyel tavaly hetedikek letünk. Most a 19. helyen állunk és valóban fenn áll a veszélye, hogy kiesünk.”

  “Természetesen az a célunk, hogy bent maradjunk a Premier Ligában és olyan menedzsert találjunk, aki képes ezt elérni. Paul biztosan talpra fog állni, ő egy igazi harcos, a legjobbakat kívánom neki.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: