• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Nasri: “Fel fogunk támadni”



    Samir Nasri szerint az Arsenalnak mindene megvan ahhoz, hogy összeszedje magát és visszatérjen a legjobb négybe a Premier Ligában.

    Samir NasriA Manchester United, a Chelsea és az Aston Villa is megnyerte legutóbbi bajnoki meccsét, az Arsenal és a Liverpool viszont csak döntetlenre volt képes.

    Igaz, hogy az Ágyúsok az Everton elleni döntetlennel együtt már kilenc meccse veretlenek, de öt ponttal le vannak maradva  a negyedik helyen álló Villa és nyolccal az első United mögött. A Vörös Ördögök ráadásul egy meccsel kevesebbet játszottak.

    Nasri szerint azonban senki nem adta fel a reményt, hiszen még sok meccs van hátra a szezonból.

    “Nagyon kemény kritikákat kaptunk, de remek képességű, összetartó játékosaink vannak, így a szezon végére bármi megtörténhet.” – mondta a francia játékos.

    “Követtünk el hibákat és messze nem gyűjtöttünk annyi pontot, amennyit szerettünk volna. Nagy a szakadék köztünk és az éllovasok között, de egy jó sorozat bármit orvosolhat.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    1 hozzászólásunk van

    1. suby:  2009 január, 30 15:46

      Semmi bajom az Arsenallal, de már nekem is unalmas minden szezonban ez a “majd feltámadunk” szöveg. Nem hiszem, hogy a szurkolóik még mindig komolyan veszik az ilyen nyilatkozatokat.

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: