• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Benitez csalódott, de nem adja fel  A Liverpool menedzsere, Rafa Benitez csalódott, amiért csapata csak egy pontot szerzett a Manchester City ellen, de szerinte még mindig jó esélyeik vannak a bajnoki címre.

  Rafa BenitezA tegnapi meccsen a City Alvaro Arbeloa öngóljával vezetést szerzett, majd Dirk Kuyt 12 perccel a találkozó vége előtt kiegyenlített.

  Ezzel a Manchester United már hét pontos előnnyel vezeti a bajnokságot. Benitez nem örül a helyzetnek, de szerinte még nincs minden veszve.

  “Még mindig bízom benne, hogy megnyerhetjük a bajnokságot. Ehhez először is győznünk kell a Sunderland és a Middlesbrough ellen, majd az Old Traffordon meg kell vernünk a Unitedet.” – mondta a spanyol mester.

  “Ezután már teljesen máshogy fog állni a helyzet. Azt azonban be kell látnunk, hogy ez egy rossz eredmény volt, amivel nehezebbé vált a helyzetünk.”

  “Meg kell nyernünk a meccseinket, aztán majd meglátjuk, hogy milyen helyre elég ez, mivel a Manchester United is jól játszik és sorra nyeri a meccseit.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  1 hozzászólásunk van

  1. hobcsi:  2009 február, 23 17:52

   Hát ez a nyilatkozat akkora hülyeség, hogy hozzá kell szólnom. Egyfelől ez a Liverpool nem fogja megverni a Sunderlandet, a Boro-t talán 1 góllal, de, hogy a Traffordon nem sok keresnivalójuk lesz az borítékolható. Először nézzük meg, hogy a sunderland ellen miképpen állnak fel, mert szerintem több babér nekik sem terem ellenük, mint mondjuk az Arsenalnak. Ők egy 0-0-ra voltak jók.

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: