• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Három válogatott segítette a vörösöket győzelemhez!



    A három angol sztár miatt győzte le a Liverpool a Norwichot.

    A Liverpool válogatott kontingense jó formában volt az Anfielden szombaton, amikor is a vörösök legyőzték a Norwichot 5-0ra.
    Brendan Rodgers fiai 12 gólt szereztek, úgy hogy nem kaptak egyet se az elmúlt 3 meccsen.
    A Liverpool vezetőedzője külön dícséretet adott a válogatott hármasának, Jordan Hendersonnak, Daniel Sturridgenak, és Steven Gerrardnak, akik be is találtak.
    “Jordan Henderson még mindig tanul és fejlődik. Minden meccsen nagyon dolgos,”mondta.
    “Daniel Sturridge olyan gólt szerzett, mint amiért idehoztuk. Nagyon rossz a 16oson kívül, de egy igazi gyilkos a 16oson belül.
    “3 gólt szerzett 3 meccsen, és szerintem még több fog érkezni.”
    Rodgers hozzátette:” Jól játszottunk a szezon nagy részében, de Daniel extra veszélyt ad nekünk. Jó a tempója és a sebessége, jól veszi le a labdát, és jók a képességei.
    “Ma Steven Gerrard hihetetlen volt-a passzai, az intenzitása, és a teherbírása. A mai nap viszont jó volt a csapatteljesítmény, és jól játszottunk.”
    Az egykori Sunderlandes Henderson a kezdő 11ben találta magát Joe Allen helyett, és az ő teljesítménye vezetett a Liverpool első góljához.
    A 22 éves játékos távoli lövése akadt be a 26.percben, mielőtt az uruguayi válogatott Luis Suarez megduplázta a vörösök előnyét, tíz perccel később.
    A nemrég hozott Sturridge lett az első liverpooli játékos 39 év óta aki betalál első 3 meccsén, miután Stewart Downing passzából győzte le Mark Bunnt.
    A 3 oroszlános Gerrard a védjegyévé váló hosszú lövésével alakult 4-0ra az állás.
    A Norwich szenvedése 16 perccel később ért véget, amikor a csereként beálló Raheem Sterling segítette öngólhoz Ryan Bennettet.
    Rodgers szintén játszatta a 3 oroszlános védőt, Glen Johnsont, valamint az U21es védőt, Andre Wisdomot.
    A Manchester City vezetőedzője, Roberto Mancini 4 válogatott játékost használt, hogy így tudjanak versenyben maradni a Manchester Uniteddal. A csapat 2-0ra győzte le a Fulhamet.
    Joe Hart, James Millner, Gareth Barry, valamint a csere Joleon Lescott is játszottak, akárcsak a spanyol sztár, David Silva, aki két góllal segítette a showt az Etihad Stadiumban.
    A szorgosan játszó Millner segítette gólhelyzethez Edin Dzekot, és Silva törte meg a gólcsendet, miután Mark Schwarzer kifogta a bosnyák kísérletét.
    A játékmester még egy góllal segítette a 2.félidőben a csapatot, hogy megszerezzék mind a 3 pontot.
    Az angol szélső, Adam Johnsont is egy jó délutánnak lehetett részese, mivel segítette a Sunderlandet, hogy hátrányból győzzék le 3-2re a Wigant a DW Stadiumban.
    A trükkös szélső Steven Fletcher számára adott passzt a 3. gólhoz, ami végül a meccs mindent eldöntő gólja lett.

    Forrás: www.thefa.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal), Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: