• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Owen: “Meg tudom menteni a csapatot”  Michael Owen továbbra is biztos benne, hogy góljaival képes lesz a Premier League-ben tartani a Newcastle Unitedet.

  Michael OwenA 29 éves játékos legutóbbi 14 meccsén mindössze egyszer volt képes a a kapuba találni.

  Owent az eddigi szezonokban szinte csak kudarcok érték. Az már megszokottnak mondható, hogy folyamatosan kisebb-nagyobb sérülések gyötörték. Emiatt és csapata gyenge szereplése miatt az angol válogatottból is kikerült.

  Alan Shearer azon kevesek közé tartozik, akik szerint a korábbi Liverpool-játékos megmentheti a Szarkákat. A támadó mindent meg fog tenni, hogy visszafizesse a mester bizalmát.

  “Már elég hosszú ideje vagyok a klubnál, így mindenki tudja, hogy ha lehetőség adódik előttem, gólt tudok szerezni” – mondta Owen.

  “Jogosak a minket érő kritikák, hiszen nagyon rossz helyen állunk a tabellán, de tudjuk, hogy a körülöttünk lévő csapatok többségénél jobbak vagyunk. Ezt meg is fogjuk mutatni.”

  “Bátornak és bizakodónak kell lennünk. Még lesz egy fellépésünk a Liverpool otthonában és az Aston Villa ellen zárjuk a szezont. Ha lehetőség adódik előttünk a pontszerzésre ezeken a meccseken, élni fogunk vele.”

  “A legfontosabbak azonban a Middlesbrough és a Fulham elleni találkozók lesznek.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: