• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Ben Arfa játéka kétséges a City ellen !  A Newcastle edzője, Alan Pardew elismerte, hogy középpályásának, Hatem Ben Arfanak kétséges a játéka a Manchester City ellen, amelyre szombaton kerül sor.  Pardew elismerte, hogy megpróbál erősíteni a kereten az átigazolási periódusban, januárban, mivel úgy érzi, hogy a kulcsjátékosainak a sérülése mindössze kevés opciót hagy számára.
  Az 51 éves szakember úgy véli, hogy a tulaj Mike Ashley megfelelő támogatásával rendelkezik ahhoz, hogy erősítse a csapatot:
  “ A mi oldalunk gyengének tűnik a sérülések miatt, ezért egy vagy két új játékost kell hozzunk. A piacon vagyunk, de biztos vagyok abban, hogy ezzel sok más klub is így van.”
  “Mike nagyon támogató volt, és én úgy akarok a szemébe nézni, hogy nagy eredményeket érek el, de most még nem tudok. A szemébe nézik, és csak trükkös eredményeket kap.”
  “ Ő megérti, és nagyon támogató, és reménykedve nézünk az átigazolási időszak elé. Szükségünk lehet némi segítségre ebben, de majd meglátjuk.”
  “Nagyon jó lenne, ha egy vagy két emberünk, Steven Taylor és Yohan Cabaye visszatérne, és reméljük, hogy egy vagy két játékost hozunk is.”
  “ Jók vagyunk, de alulteljesítünk. Ennek okai vannak, de ezt nem fogadhatjuk el. Dolgoznunk kell, és olyan keményen dolgozunk majd, ahogy csak tudunk, hogy a helyzetet a javunkra fordítsuk.”

  Forrás: www.soccerway.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: