• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Premier League-4.forduló-Beharangozó!  A 4.forduló szombat délutántól hétfő estig tart, és egyből egy rangadóval nyit.premier-league-icon

  Arsenal-Manchester City
  A forduló rangadójára már szombat délután sor kerül:az ágyúsok fogadják a címvédőt.
  Az Arsenal nem a legnagyobb lendületben kezdte a szezont, ezt mutatja a 2 döntetlen is.
  Az ágyúsok örülhetnek a hazai pályának, viszont sérült Ramsey, Gnabry, Walcott és Giroud is, bár Welbeck nagy formában várja a bemutatkozó meccset, miután a válogatottban is szépen teljesített.
  A City meglepő vereséget szenvedett az Etihadban a Stoke ellen, viszont a szünet jó tehetett a csapatnak, amelyből Jovetic és Fernando is hiányozni fog.
  A címvédő idén is bajnok akar lenni, és erre meg is van minden esélye. A Citynek van esélye az Emiratesben is, amit bizonyítani is akarnak.
  Az Arsenal az első idei meccsén nyerni tudott, viszont a City a Szuperkupában nem volt még túl jó állapotban. A tavaly az Emirataesben 1-1 lett a vége, míg a City nyerni tudott otthon.

  Chelsea-Swansea
  Érdekes meccs lesz 4től, mivel az 1.helyezett fogadja a 2. helyezettet.
  A Chelsea csapata szép focit játszott eddig, főleg az Everton ellen.(6-3)
  A kékek játékán látszik párszor az is, hogy csak annyit adnak ki magukból, ami feltétlenül kell a győzelemhez. A Swansea nagy lendületben van, kérdés az, hogy mennyire törte meg őket a válogatott szünet.
  Izgalmas meccsre van kilátás: a hazaiaknál kérdéses Diego Costa játéka, akit nemrég választottak a hónap legjobbjának. A Swanseatól is hiányoznak majd páran, viszont egyikük hiánya sem rázza meg majd túlzottan a csapatot.
  Egy szűk hazai győzelemre számítok ezen a meccsen, bár a Swansea is képes lehet bármikor egy meglepetésre.

  Crystal Palace-Burnley
  Ez a meccs hasonló az előzőhöz, azzal a különbséggel, hogy itt visszafelé sorrendben játszik egymással az 1. és a 2. A 19 és a 20.helyezett közötti meccsen egy kicsivel esélyesebb a tavaly is 1.osztályú Palace, amely eddig mindössze csak 1 pontot szerzett.
  A Burnley programja eddig nem volt könnyű, lévén, hogy a Chelsea és a Swansea ellen is játszottak, de egyikük ellen sem játszottak oly rosszul, főleg a kékek ellen nem ment nekik rosszul, ahol a vezetést is megszerezték, bár utána 1-3 lett a vége.
  A Palace a Newcastle ellen megmutatta, hogy gólt is tud szerezni, így talán egy over is kinézhet itt, egy szűkebb hazai győzelem mellett, főleg, hogy a londoniak védelme a jelenlegi második leggyengébb.

  Southampton-Newcastle United
  Mindkét csapat jelentősen változott a nyáron, bár ez a szarkáknak talán egy fokkal jobban sikerült. A francia piacot meglehetősen jól ismerő NUFC tűnik most erősebbnek, és talán valamivel összeszokottabbnak is a legjobbjait eladó szentekkel szemben.
  A Newcastle védelme nem valami fényes viszont, mivel az elmúlt meccsen sikerült 3 gólt kapnia a Palacetól, így a szenteknek is bőven van esélyük arra, hogy betaláljanak.
  Gólgazdag meccsre van kilátás, ahol a hazaiak egy kicsivel esélyesebbek, és a sok vendég hiányzó is őket segíti előre.

  Stoke-Leicester
  A Stoke már a tavaly sem játszott rosszul, és idén sem rosszak, és nagy lendületben indul a csapat, mivel az előző fordulóban a Cityt tudták legyőzni.
  A Leicester az elmúlt körben az Arsenal ellen tartott otthon 1 pontot, és ez sem rossz eredmény. Az újonc számára a bennmaradás a cél, ami szerintem össze is jöhet nekik, és a keretük is megvan hozzá.
  A Stoke elég masszív csapat idén is, így sok gólra nem kell számítani. A Stokenál simán összejöhet idén is a tavalyi fényes eredmény, főleg úgy, hogy leigazolták Bojant a Barcelonatól, aki viszont nem nyújtott valami nagy teljesítményt idén. Meglátjuk majd, hogy mire képes a kis spanyol, akit annak idején nagy reménységnek tartottak, viszont az idő nem igazolta végül ezt. Az AS Romat valamint az Ajaxot is megjáró Bojan így végül a Stokeban kötött ki, ahol még időre van szüksége.

  Sunderland-Tottenham
  A Tottenham 2 győzelemmel nyitott, majd a Pool ellen jött a szokásos vereség. A fekete macskák azért jobban kezdték a szezont, mint a tavaly, és a bennmaradás meglehet nekik idén is.
  A Tottenham számára a 4.hely lehet a cél, amit viszont csak nagyon nehezen foghatnak meg, mivel a City és a Chelsea jobbak, a Pool is, és jelentős esély van arra, hogy a MU is előttük végez.
  A Sunderlandnél viszont erősebbek, és az ilyen meccseket mindenképpen nyernie kell a csapatnak ahhoz,hogy az esélyük megmaradjon a hőn áhított 4.helyre.
  Szűk Spurs győzelmet várok erre a meccsre.

  WBA-Everton
  A West Brom a 18., míg az Everton pont előtte áll a tabellán, így nagyon pörgős meccsre van kilátás, mivel mindkét csapatnak szüksége van a 3 pontra. El kell kerüljék a kiesést, bár meglepő módon alapvetően csak a West Bromnál lehet ez probléma, mivel az Everton sokkal többet tudna.
  Az Everton az Európa Ligában a Wolfsburggal találkozik, viszont annyira lenn van a csapat most, hogy ezen a meccsen mindenképpen nyernie kell. Az Evertont többen a BL helyre is esélyesnek tartották, viszont a mostani 17.hely nem éppen ezt mutatja.
  Az Everton kerete sokkal többre hivatott. Nagyon sok a sérült a csapatnál, viszont várhatóan játszhat Lukaku ezen a meccsen, de nem lesz ott Eto’o, vagy Barkley.
  A West Brom kerete egyértelműen gyengébb, és az Evertonnak is nagyon nagy szüksége van a 3 pontra, és szerintem most nyerni is fog a vendég alakulat.

  Liverpool-Aston Villa
  A Villa tűnhet alapvetően esélytelennek a meccs előtt, viszont a 3. helyen állnak, így nem annyira rossz a helyzet, mint amennyire ezt először lehetne várni.
  A Pool nem volt valami fényes a szezon legelején, viszont leiskolázta a Tottenham csapatát, ami reménykedésre adhat okot.
  A Villa 3 meccsén összesen 4 gól esett, így nem feltétlenül várom azt, hogy ezen a meccsen sokkal több gól esne.
  A Spurs ellen minden összejött a kormoránoknak, de ez a meccs teljesen más lesz, még akkor is, ha most az Anfielden játszanak egymással a csapatok.

  Manchester United-Queens Park Rangers
  Fura kimondani, viszont a meccs előtt a bajnoki címre esélyesnek tűnő MU az újonc QPR mögött áll a tabellán.
  A vörös ördögökhöz most érkezett Falcao, akivel várhatóan felpörög a csapat támadó szekciója, amire szükség is van, mivel 3 forduló alatt mindössze 2 gólra futotta a United erejéből.A United jelenleg csak kölcsönvette a kolumbiait a látványosan spóroló Monacotól, mivel féltek,hogyan gyógyult ki a tavalyi nagy sérüléséből, ami miatt ki kellett hagyja a VB-t. Falcao nagyon jó csatár, amit már több helyen is bizonyított, és várhatóan összejöhet neki az az 5 gól, ami után mindenképpen le kell igazolja majd őt Sir Alex Ferguson egykori csapata.
  Túl nagy még a fejetlenség jelenleg a Unitednál, ez problémát jelenthet Van Gaal számára. A QPR-tól hiányzik Barton és Faurlin, viszont ez nem hiszem, hogy túlzottan megfogná a királynő parkőreit.
  Érdekes meccsre van kilátás az Old Traffordon vasárnap. Falcao lehet a kérdés, mivel a kolumbiai nagy lendülettel akar nyitni a MU-ban, amire szükség is van, mivel a két csapat eddig összesen 2+1 gólt szerzett.

  Hull-West Ham
  A hétfő meccsen a Hull a West Hamet fogadja, és kiélezett találkozóra van kilátás, mivel a keretek között nincs annyira nagy különbség.
  A Hull most 9., míg a West Ham 11., tehát itt sincs valami nagy különbség a csapatok között.
  Kiegyenlített meccs lesz ez, ahol az első gól szerzője várhatóan a 3 pontot is behúzza majd. A tavaly a Hull 1-0-ra nyert otthon, míg a West Ham otthon tudott 2-1-re nyerni.
  Érdekes tény viszont az, hogy legutóbb 2009ben született döntetlen a Hull-West Ham (3-3), viszont csak ritkán nyer valaki több, mint 1 góllal (2012 májusában nyert 2-0-ra a West Ham).

  Aki keresi a kockázatot az megpróbálhatja azt is, hogy valamelyik csapat csak 1 góllal nyer, bár nem érdemes kizárni azt sem, hogy döntetlen születik.
  Témakör:
  Átigazolások, Bajnokok Ligája, Európa-liga, Premier Liga (élvonal), Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: