• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Lampard megdicsérte csapata szurkolóit



    Frank Lampard szerint a Chelsea nagyon sokat köszönhet drukkereinek, akik minden pillanatban a csapat mögött álltak.

    A Kékek a nemrég befejeződött szezonban begyűjtötték első duplájukat, azaz a bajnoki cím mellé az FA Kupa serlegét is begyűjtötték.

    A londoniak ikonja, Lampard a szurkolóknak is óriási szerepet tulajdonít a sikerben, mivel még a nehéz pillanatokban sem próbálták meg kikezdeni a játékosokat, nem úgy, mint Emmanuel Ebouét az Arsenalnál vagy Dimitar Berbatovot a Manchester Unitednél.

    “Soha nem hallottam, hogy a szurkolóink valakit is kifütyültek vagy kikezdtek volna a mieink közül. Soha” – kezdte az angol válogatott középpályás.

    “Félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy nincs joguk kifejezni, ha valami nem tetszik nekik, minden meccsen vannak olyan pillanatok, amik felidegesíthetik az embert. Mindig mögöttünk állnak és idegenben is próbálnak úgy segíteni minket, mint otthon.”

    “Vannak olyan drukkerek, akik azonnal fütyülni és kiabálni kezdenek, ha a csapatuk a 20. percben még mindig nem tudott gólt szerezni.”

    “A Chelsea hívei nem ilyenek, szerintem még mindig emlékeznek rá, hogy néhány évtizeddel ezelőtt ez a csapat még a másodosztályban szerepelt, és el sem tudják hinni, hogy idáig jutottunk.”

    Forrás: SkySports




    Témakör:
    F.A. Kupa, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: