• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Keane megdicsérte Lampardot



    A Sunderland mestere, Roy Keane megdicsérte Frank Lampardot, amiért egy tehetséges West Ham United-játékosból világklasszissá vált a Chelsea-nél.

    Keane-től nem azt várná az ember, hogy egy 5-0-ás vereség után dicséri az ellenfél valamelyik játékosát, most mégis így tett.

    Az ír szakember, akit egyébkén a meccsen fel is küldött a játékvezető a lelátóra, a Lampard iránti tiszteletéről beszélt.

    “Ha hét vagy nyolc éve kérdeztek volna meg, azt mondtam volna, Frank Lampard nem tartozik a kedvenceim közé.” – mondta a Manchester United-legenda.

    “Mostanra azonban rengeteget fejlődött minden értelemben. Ehhez keményen kellett dolgoznia, de szerintem nem volt kiemelkedő a thetsége.”

    “Ahogy hallottam, nagyon jó vele edzeni és az évek során a világ egyik legjobb középpályásává vált. Minden elismerésem.”

    “Minden szinten sokkal fejlettebb, mint a West Hamnél volt, azokban az években súlytöbblettel is küzdött. Elképesztő, hogy mennyi gólig jutott, olyan, mint Steven Gerrard vagy Paul Scholes.”

    “Sok játékost láttunk már hírtelen berobbanni a köztudatba, aztán eltűnni, de Lampard látszólag ugyanolyan bizonyítási vággyal vár minden egyes meccset.”

    “Mindig bevetésre kész és egy olyan középpályás, aki gólokat is tud szerezni, megfizethetetlen érték.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: