• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Eboué maradni szeretne



    Emmanuel Eboué elmondta, soha nem fordult meg a fejében a távozás gondolata, és örömmel írna alá egy új szerződést az Arsenallal.

    Emmanuel EbouéAz elefántcsontparti sztár jövője kérdésessé vált, miután az előző szezonban az Ágyúsok szurkolói kifütyülték.

    Sok olyan hír jelent meg, hogy távozni szeretne, több csapattal, köztük a Fiorentinával is szóba hozták, de végül nem ment sehová.

    A Celtic elleni BL-selejtezőn gólt is szerző középpályás úgy érzi, mostanra sikerült elhallgattatnia kritikusait. Saját elmondása szerint szívesen hosszabbítana csapatával.

    “Soha nem mondtam, hogy szeretnék távozni és nem is gondoltam rá, még akkor sem, mikor kifütyültek a szurkolók” – mondta a 26 éves játékos.

    “A fő célunk, hogy még tovább fejlődjünk és végre nyerjünk valamit. Még két évig köt szerződést az Arsenalhoz, és ha a vezetők szeretnék, még tovább maradnék. Imádom ezt a csapatot.”

    “Nagyon boldog vagyok, hogy rendeződött a viszony köztem és a drukkerek között, végre újra egységes a klub. Ők is jól tudják, hogy mindig megpróbálok a lehető legjobban játszani.”

    “Az előző szezon nagyon nehéz volt. Megpróbáltam mindent kihozni magamból, de ez nem mindig sikerült. Én már elfelejtetem mindig rossz dolgot, és úgy tűnik, a szurkolók is, hiszen most már kórusban kiabálják a nevem, ami nagyon jól esik.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: