• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Hart: “Taníts, David!”



    A Manchester City hálóőre, Joe Hart reméli, sok hasznos dolgot tanulhat az angol válogatott edzőtáborában a veterán David Jamestől.

    A 23 éves kapus az előző szezont kölcsönben a Birmingham Citynél töltötte és olyan jó teljesítményt nyújtott, hogy tapasztalatlansága ellenére Fabio Capello behívta a Háromoroszlánosok bő világbajnoki keretébe.

    Hart a Mexikó elleni, 3-1-re megnyert barátságos meccs félidejében csereként léphetett pályára Robert Green helyett. Ez volt az első alkalom, hogy a Wembleyben védhetett. Tudja, hogy van még mit tanulnia, ezért mindent megtesz, hogy minél több fogást ellessen a tapasztalt Jamestől.

    “David egy legenda, akitől sokat tanulhatok, ha odafigyelek. Remélem, ő is így gondolja, és segíteni fog” – kezdte a kétszeres válogatott hálóőr.

    “A kapusok között általában minden csapatnál jobb a viszony, mint a többi játékos között, mivel kevesebben vannak és sokat dolgoznak közösen az edzéseken. Greeny és Jamo is hatalmas tapasztalattal rendelkezik és mindketten remek emberek, örülök, hogy itt lehetek és tanulhatok tőlük.”

    Forrás: Goal.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal), Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: