• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Tévez kiáll Hughes mellett  Carlos Tévez arra kérte a Manchester City tulajdonosait, hogy ne küldjék el a kispadról a menedzsert, Mark Hughest.

  Ma reggel olyan hírek láttak napvilágot, hogy a walesi szakembernek távoznia kell a City of Manchester Stadiumból, hogy átadja a helyét Guus Hiddinknek vagy egy másik nagy nevű edzőnek.

  A nyáron leigazolt argentin csatár, Carlos Tévez szerint a vezetőségnek egy kicsit türelmesebbnek kéne lennie.

  “Amikor először jöttem a klubhoz, hosszasan elbeszélgettem Mark Hughes-zal, aki elmondta, miként szeretne egyre nagyobb csapatot csinálni a Cityből” – mondta a korábbi United-játékos.

  “Az egyik fő oka annak, hogy idejöttem, az az, hogy hiszek Marknak és egyetértek a nézeteivel.”

  “Megértem, hogy a tulajdonosok azt szeretnék, ha a legjobbak közé kerülnénk. Bízom a csapatban és Markban is, tudom, hogy nagy csapat leszünk. Mindenben támogatom a menedzsert és számorma megdöbbentő, hogy egyáltalán felmerült a kirúgása.”

  “Persze tudnánk jobban is játszani, nincs olyan csapat a Premier League-ben, amely nem mondaná azt, hogy többet is ki tudna hozni magából. Rengeteg új játékos érkezett hozzánk, akiknek még össze kell szokniuk és sérültjeink is vannak.”

  “Nem leszünk egyik napról a másikra élcsapat, de megígérhetem, hogy előbb-utóbb elérjük a célunkat. Ehhez azonban türelmesnek és higgadtnak kell maradnunk. Bármi is történjen, én ki fogok állni a klub, a szurkolók és Mark Hughes mellett.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Újabb cikk: