• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Drogba: “A Premier League sokat erősödött”  A Chelsea csatára, Didier Drogba szerint a Premier League jóval erősebb, mint egy éve volt, és nem négy, hanem hat csapat fog versengeni a bajnoki címért.

  Dider DrogbaAz elefántcsontparti támadó már várja, hogy elkezdődjön az új szezon, mivel úgy érzi, a Kékek készen állnak rá, hogy leküzdjék az eléjük kerülő akadályokat.

  Az afrikai szerint a Nagy Négyes fogalma is értelmét veszti majd, hiszen már legalább öt vagy hat olyan csapat van, amelyekkel számolni kell az első helyet illetően.

  “Nagyon örülök neki, hogy nem változott sokat a Chelsea kerete. Az idei lesz az eddigi legkomolyabb kihívás” – mondta Drogba.

  “A Premier League évről évre erősebb lesz. Már öt vagy hat bajnokesélyes csapatról kell beszélnünk. A Manchester City sokat erősödött, kell még egy-két év, mire komolyan felvehetik a versenyt a legnagyobbakkal, de ők is ott lesznek a tabella első felén.”

  “Nem feledkezhetünk meg a Tottenham Hotspurről és az Aston VIlláról sem. Már nem létezik olyan, hogy Nagy Négyes, legfeljebb Nagy Ötös vagy Nagy Hatos.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: