• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Chamakhot érdekli a Sunderland  A Bordeaux csatára, Marouane Chamakh elmondta, gondolkodóba esne, ha a Sunerland ajánlatot tenne érte.

  Marouane ChamakhA támadóra több csapat is felfigyelt a francia bajnoknál töltött remek szezonja után. Az is felmerült, hogy az Arsenal vele pótolná Adebayort, ha az afrikai úgy döntene, hogy távozik az Emiratesből.

  Úgy tudni, a Fekete Macskák is az érdeklődők között vannak, de a Bordeaux elnöke, Jean-Louis Triaud szerint nincs sok esély rá, hogy Chamakh a piros-fehérekhez igazoljon.

  “Mit keresne ő a Sunderlandben? Nem akarom megbántani őket, de azt sem tudom, hogy az előző szezonban hol végeztek” – mondta lesajnálóan Triaud.

  A 25 éves marokkói azonban szívesen kipróbálná magát a Stadium of Lightban.

  “Szeretnék jó döntést hozni, nem akarok csak azért távozni, hogy új csapatom legyen. Időre van szükségem, hogy minden jól átgondoljak” – mondta Chamakh.

  “Megértem az elnököt, de nem ő fogja eldönteni, hogy hol folytatom a pályafutásomat. Annak mindenesetre örülök, hogy csak egy élcsapatban tudna elképzelni.”

  “Nekem megvannak a saját céljaim, szeretném felfedezni a Premier League-et, ezért nem zárom ki annak a lehetőségét sem, hogy a Sunderlandhez igazolok.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: