• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Kamarát nem érdekli a francia bajnok  Diomansy Kamara elmondta, akkor sem fogja elhagyni a Fulhamet, ha egy olyan nagy csapat próbálja elcsábítani, mint a Bordeaux.

  Diomansy KamaraEgyre valószínűbb, hogy a Les Girondnins-nak meg kell válnia a legfontosabb csatárától, Marouane Chamackh-tól. Nemrég megjelent hírek szerint a Fulham szenegáli sztárjával szeretnék pótolni.

  Kamarát állítása szerint nem kereste meg a Bordeaux menedzsere, Laurent Blanc, de amúgy sem távozna a Craven Cottage-ről.

  “A képviselőim valóban beszéltek telefonon a francia csapat elnökével, és én is hallottam a pletykákat, melyek szerint nekem kellene helyettesítenem Chamakh-ot” – mondta az afrikai.

  “Az azonban nem igaz, hogy Laurent Blanc is megkeresett volna. Ha egy érdeklődő csapat mestere nem hív fel, akkor az azt jelenti, hogy nem is kellek nekik igazán.”

  “Nagy megtiszteltetés lenne a számomra, ha Blanc kezei alatt dolgozhatnék, de nekem a Fulham a legfontosabb. Itt az ideje véget vetni a Bordeaux-val kapcsolatos találgatásoknak.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: