• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Lukaku reméli, hogy az Everton legyőzi a Chelseat!



    A 20 éves csatár, aki kölcsönben van a Goodison Parkban a több játéklehetőség miatt, reméli, hogy új klubja sikeres lesz.Lukaku Everton
    A belga válogatott 1 évig lesz kölcsönben az Evertonnál, miután a Bayern München ellen kihagyta a mindent eldöntő 11est az Európai Szuperkupában.
    Lukaku a lelátóról nézi majd a meccset, mivel nem játszhat ezen a meccsen, viszont új csapatának fog szurkolni, nem annak, amely jelenleg is fizeti.
    “Igen,remélem, hogy nyer az Everton, őszintén szólva.
    “Az életben döntéseket kell hozni, és úgy gondolom jól döntöttem akkor, amikor ide jöttem.”
    Lukaku elmondta, hogy amiatt távozott a Stamford Bridgeről, mert rendszeres játéklehetőséget akar, és elismerte azt is, hogy Kevin Mirallas is segített neki a döntés meghozatalában,”mondta az Everton weboldalának.
    “19 vagy 20 óra körül hívtam fel az ügynökömtől, hogy lenne lehetőségem távozni, és ő azt mondta, hogy ez jó lenne, mivel most a lehető legtöbbet kell a pályán töltsek,”folytatta.
    “Jól döntöttem, és beszéltem Mirallassal, aki egy szobában is volt velünk, és elmagyarázta azt, hogy folynak le majd a dolgok.
    “Számomra ez egy nagyszerű lehetőség, mert így Anglia egyik legnagyobb csapatánál játszhatok, amelyik jól teljesít a Kupában, Európai kupában is játszik, és a bajnokság legjobbjai között van.
    “Jó lehetőség az, hogy ide jöttem,hogy segíthetek a többieknek, és ez egy jó lehetőség arra is, hogy megfelelhessek a saját magammal szemben támasztott magasabb standardoknak, amik magasabbak, mint a tavalyiak.”

    Forrás:www.goal.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: