• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Senderos az Atleticóban?



    A svájci válogatott Philippe Senderos szeretne pontot tenni londoni karrierje végére. Elképzelhető, hogy az Atletico Mardidban köt majd ki.

    Philippe SenderosA hátvéd nem tudott állandó helyet szerezni magának az Ágyősok hátsó alakzatában, tavaly kölcsön is adták az AC Milannak.

    Helyzete visszatérése után sem javult, William Gallas és Thomas Vermaelen is előtte van a ranglétrán, így nem sok esélye van a csapatba kerülésre.

    Senderos szeretne helyet biztosítani magának a 2010-es vb-re készülő svájci válogatottban, és ehhez állandó játéklehetőségre van szüksége, amit Londonban nem kap meg.

    Már szólt Arsene Wengernek, hogy januárban szeretne új csapat után nézni. Úgy tudni, az Atleticónak van a legtöbb esélye a megszerzésére.

    “Már beszéltem erről Wengerrel. Remélem megérti az érveimet és kinyitja előttem az ajtót januárban” – mondta a 24 éves bekk.

    “Ott akarok lenni a világbajnokságon Svájccal, de ehhez bizonyítanom kell, amire az Arsenal színeiben nincs lehetőségem.”

    “A spanyol bajnokság a világ legjobbjai között van, minden játékos szívesen játszana ott. Korábban már játszottam spanyol csapatok ellen, így tudom, hogy milyen erősek.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: