• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Zamora nem érti csapata szurkolóit



    A Fulham támadóját, Bobby Zamorát nagyon elkeseríti, hogy a londoni szurkolók rendszeresen kritizálják őt és csapattársait.

    A 28 éves játékost az utóbbi időben sok támadás érte a Craven Cottage lelátóiról. Ez nagyon rosszul esik neki és nem is érti, miért engedik ezt meg a drukkereknek.

    “A szurkolók túl nagy védelmet élveznek. Ha az utcán mondanának ilyen dolgokat valakinek, biztos megvernék őket” – mondta a Trinidad és Tobagó-i csatár.

    “Egy meccsen nyugodtan szidhatnak bárkit, csak azért, mert ott ülnek a lelátókon. Szerintem ez elfogadhatatlan. Idén ráadásul jól játszunk, sorra nyerjük a meccseket, mégis kikezdik a játékosokat.”

    “Nem is olyan régen Damien Duff melegített egy mérkőzés előtt és őt is mindennek elmondták a drukkerek. Nem tudtam, miért teszik, hiszen még hozzá sem ért a labdához, ráadásul nagyon jó formában van idén.”

    “Nem értem ezeket az embereket, a szurkolóknak az lenne a dolguk, hogy biztassák a csapatukat. Idegenben érthető lenne, ha ilyen hangokat hallunk a lelátókról, de hazai pályán egy kicsit furcsa.”

    “Ez nem jelenti azt, hogy szeretnék távozni, de nem érzem jól magam miatta. Igaz, hogy nem lőttem sok gólt, de sok gólpasszt adtam és rengeteg lövést készítettem elő.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: